HR EN
ODABERITE SVOJ NOVI
DOM U ZADRU

PRODAJNI URED:

CENTAR NEKRETNINA ZADAR

OPIS
PROJEKTA

Površine stambenih jedinica su u rasponu od 23 do 103 m2, od garsonjera do stanova sa 3 spavaće sobe. Zgrada 1 i Zgrada 2 sastoje se od 5 etaža, dok Zgrada 3 ima jednu etažu manje. Stambenim jedinicama na zadnjem katu pripadaju krovne terase koje su djelomično natkrivene i ujedno čini te stanove dvoetažnima (duplex).

U podzemnoj etaži će se nalaziti skupna garaža sa preko 70 parkirališnih mjesta u koju se ulazi preko dvotračne rampe, dok je u posjedu zgrada još dodatno preko 50 parkirališnih mjesta. Okoliš će se urediti dijelom kao ukrasni vrt i dječje igralište, a dijelom kao parkirališna površina.

  • 3 STAMBENA OBJEKTA
  • 90 STAMBENIH JEDINICA
  • OD 23 DO 103 M2
POGLEDAJTE INTERAKTIVNI
PRIKAZ STANOVA

LOKACIJA
PROJEKTA

Lokacija projekta je u zapadnom dijelu grada Zadra, u mirnom i rezidencijalnom naselju Mocire - Brodarica. Lokacija ima vrlo dobro razvijen cestovni prilaz što je čini vrlo dobro povezanom s ostalim dijelovima grada.

Udaljenost od mora je svega 600m do uvale Draženica!


U neposrednoj blizini projekta su svi važni prateći sadržaji potrebni za stanovanje kao što su trgovine, osnovna škola, vrtić, tržnica, pošta, autobusne stanice, sve smješteno vrlo blizu i na 5 do 10 minuta hodanja od same lokacije projekta.