PRODAJNI URED:

CENTAR NEKRETNINA ZADAR

OPIS
PROJEKTA

Projekt se sastoji od tri stambena zgrade koje su povezane jednom velikom podzemnom garažom. U zgradama je smješteno ukupno 90 stambenih jedinica, od čega imamo 19 trosobnih, 34 dvosobna, 30 jednosobnih te 7 garsonjera.

Zgrada  1 i Zgrada 2 sastoje se 5 etaža, dok Zgrada 3 ima jednu etažu manje. Stambenim jedinicama na zadnjem katu pripadaju krovne terase koje su djelomično natkrivene i ujedno čini te stanove dvoetažnima (duplex). Sve etaže biti će međusobno povezane dizalom u svakoj zgradi – od podzemne garaže do krovne terase. Posebnost projekta je činjenica da gotovo svi stanovi imaju pogled na more!

Površine stambenih jedinica su u rasponu od 23 do 103 m2, od garsonjera do stanova sa 3 spavaće sobe. Kupcu će se omogućiti preinake unutar stambenog prostora do određene faze izgradnje sa ciljem što veće usklađenosti sa željama i potrebama.  Pri planiranju stanova naglasak je bio na funkcionalnom rasporedu prostorija i što većoj iskoristivosti stambenog prostora.

U podzemnoj etaži  će se nalaziti skupna garaža sa preko 70 parkirališnih mjesta u koju se ulazi preko dvotračne rampe, dok je u posjedu zgrada još dodatno preko 50 parkirališnih mjesta. Svim stanbovima su dodijeljeni parkirališni Pješački ulazi u stambene dijelove zamišljeni su sa zelenog areala oko kojeg tri zgrtade tvore prsten otvoren prema jugozapadu što je sunčana strana i strana orijentirana prema moru. Okoliš će se urediti dijelom kao ukrasni vrt i dječje igralište, a dijelom kao parkirališna površina.

KONSTRUKCIJA

Projekt zgrada je podijeljen na tri dilatacije (cijeline).

Nosiva konstrukcija predmetne građevine biti će AB konstrukcija s potrebnim AB stupovima, gredama te AB zidovima na katovima između stanova.

Pregradni zidovi između stanova su 22cm debljine i visokih izolacijskih svojstava, dok unutar stana su isti 12 cm te će se realizirati sa gipskartonskim pločama koja zadržava potrebnu zvučnu i toplinsku izolaciju.

Etaže će biti povezane AB stubištem i dizalom.

OPREMA

Zgrade su moderno dizajniranirane, s predviđenom vrlo kvalitetnom termoizolacijom visoke energetske učinkovitosti. Na svim prostorijama ugraditi će se visoko kvalitetna vanjska ALU i PVC stolarija, a ostakljenje će biti izvedeno višestrukim staklima. Zaštita od sunca predviđena je pomoću roleta i sjenila. Unutarnja stolarija će biti drvena.

Stanovi će biti opremljeni visoko kvalitetnim materijalima i opremom:
• protuprovalnim i protupožarnim ulaznim vratima,
• parketom od prirodnog drva 1. klase,
• visoko kvalitetnom keramikom 1. klase i modernom sanitarnom opremom,
• visokoučinkovitim i štedljivim multi-split inverterima A++ klase za grijanje/hlađenjeom,
• PVC stolarijom visoke kvalitete i velikih izolacijskih svojstava (Kr = 1,1 – 1,3 W/m²K)

INSTALACIJA

Građevina će se priključiti na gradsku elektro mrežu i svaki stan će imati svoj priključak sa određenom vršnom snagom. Opskrba vodom je iz gradske vodovodne mreže. Svaki stan imati će svoje mjerilo za vodu. Telefonski/Internetski priključci su izvedeni priključcima na mjesnu telefonsku mrežu.

Odvodnja otpadnih voda riješiti će se spojem na sustav javne odvodnje.

Grijanje i hlađenje svakog stana biti će rješeno individualnim dizalicama topline u izvedbi tzv. "multi split" sustava s jednom vanjskom i više unutarnjih jedinica.

LOKACIJA
PROJEKTA

Lokacija projekta je u zapadnom dijelu grada Zadra, u mirnom i rezidencijalnom naselju Mocire - Brodarica. Lokacija ima vrlo dobro razvijen cestovni prilaz što je čini vrlo dobro povezanom s ostalim dijelovima grada.

Udaljenost od mora je svega 600m do uvale Draženica!


U neposrednoj blizini projekta su svi važni prateći sadržaji potrebni za stanovanje kao što su trgovine, osnovna škola, vrtić, tržnica, pošta, autobusne stanice, sve smješteno vrlo blizu i na 5 do 10 minuta hodanja od same lokacije projekta.

POGLEDAJTE INTERAKTIVNI
PRIKAZ STANOVA